Reglement

De Maashoeve   Ohe en Laak    Minicamping Limburg

SiteLock

Rust, Ruimte, Ouderwetse Limburgse Gastvrijheid en Gezelligheid,  de Maashoeve heeft het !

Ruud en Ina, Eigenaars van de Maashoeve, minicamping Limburg

Welkom


Openingstijden 2021:

1 april - 30 september


De Maashoeve V.O.F.

Ruud en Ina Beunen

Moeder Magdalenastraat 13A

6109 RC  OHE EN LAAK


MiddenLimburg


Telefoon: +31 (0) 475 558200

email: info@maashoeve.nl

Logo de Maashoeve, Camping en Trekkershutten

De Maashoeve is een

Adults-Only-Camping,

dat wil zeggen:

Personen jonger dan 18 jaar mogen wel op bezoek komen maar kunnen op de Maashoeve niet overnachten.Reglement van de MaashoeveAankomst- en Vertrektijden: 

Camping: aankomst tussen 12.00 uur en 20.00 uur, vertrek tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Wilt u op uw vertrek-dag langer blijven dan 12.00 uur, dan betaald u een toeslag van  € 10,00 Afwijkende aankomst- en/of vertrektijden alleen mogelijk indien Ruud en Ina hiermee akkoord zijn.

Trekkershutten: aankomst tussen 13.00 uur en 20.00 uur, vertrek tussen 08.00 uur en 11.00 uur.


Receptie: openingstijden staan op deur bij de receptie. Bij aankomst buiten openingstijden a.u.b. aanbellen bij de intercom van de receptie. Alle gasten en/of bezoekers moeten zich melden bij de receptie. Bij de receptie kunt u zich inschrijven, de sleutel van uw Trekkershut afhalen, producten huren en/of betalingen verrichten. Let op, betalen met pinpas of creditcard is niet mogelijk, alleen contant.


Comfortplaatsen: Onze mini-camping heeft Comfortplaatsen met aansluitzuil voorzien van een watertappunt, CEE contactdoos (10amp.), TV-contactdoos en afvoerput voor vuil water. Het Chemisch toilet kunt u legen in de daarvoor bestemde “stortbak voor chemisch toilet”, bij het toiletgebouw of de toiletunit. Wij verzoeken u de Sanitaire voorzieningen na gebruik steeds schoon en netjes achter te laten, zodat alle gasten steeds gebruik kunnen maken van een schoon toilet en/of douche. GRATIS WIFI: Overal op de Maashoeve. Vraag in de receptie of kijk bij de folderpost naar de inlogcode.


Gas: Gasflessen propaan of butaan toegestaan in flessen van maximum 50 liter waterinhoud. Propaan- en butaanflessen mogen niet worden gevuld met LPG. Een gasfles moet voorzien zijn van een door het Lloyd’s Register Stoomwezen erkend geldig keurmerk. De afsluiter van een gasfles moet een door het Lloyd’s Register Stoomwezen goedgekeurd type zijn. De kampeergast is zelf verantwoordelijk voor, en mag alleen gebruik maken van, de juiste goedgekeurde gasflessen.


Fietsenstalling: Alle fietsen kunnen in onze overdekte stalling c.q. loods naast de receptie geplaatst worden. Stalling op eigen risico. Hier  is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Auto’s: Alleen op het kampeerterrein voor laden en lossen, daarna op de aangegeven parkeerplaatsen. Na 23.00 blijft de slagboom gesloten vanwege de nachtrust: 23.00 uur – 08.00 uur. Voor noodgevallen kunt u wel uitrijden, de slagboom en de groene hekken openen automatisch. U dient ten alle tijden Stapvoets te rijden op het erf !


Bezoekers: Bezoekers melden bij de receptie, entree per bezoeker (0-100 jaar): € 1,00.

Bezoekers die tevens overnachten dienen zich bij de receptie in te schrijven.

Bezoekers moeten langs de weg voor de boerderij parkeren, niet op de parkeerplaatsen voor gasten. Voetballen is niet toegestaan op de Maashoeve.


Kinderen: Adults Only. Personen jonger dan 18 jaar kunnen op de Maashoeve niet overnachten.

Er zijn geen voorzieningen voor kinderen en voetballen is niet toegestaan !! 


Honden: Maximaal 1 hond op de Camping per (comfort)plaats. Bezoekers van gasten mogen geen hond meebrengen ! Honden moeten altijd aangelijnd zijn op de camping, zowel op de paden als ook op de comfortplaatsen !  Honden uitlaten op de uitlaatplaats voor de Maashoeve of op het Weggetje achter de Laak, niet op de parkeerplaatsen !! Honden zijn niet toegestaan: - in de Trekkershutten / in de receptie.


Geluid: Geluidsvolume van Radio en TV dient u op een laag niveau te houden. Denk aan de rust van medegasten en buren !!  Nachtrust van 23.00 uur tot 08.00 uur. Afval: Deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken. Restafval container, glasbak, papierbak, GFT-bak.

BBQ: Toegestaan mits deze voldoet aan de algemene brandveiligheidsnormen.


DOKTER  -  HUISARTSENPOST:    Bel 112 als elke seconde telt !!

Dr.de Breet, en de Breet -Coumans Nieuwe Markt 4, 0475-481332 /  6101 CT Echt

Dr. Schoonbrood en Dr. de Bruijn, Nieuwe Markt 2, 0475-481231 / 6101 CT Echt 

Huisartsenpost Roermond: 0475-771771 Notenboomlaan 60, 6042 AW ROEROMOND.

Huisartsenpost Sittard/Geleen: 046–4009925., Dr. H.v/d Hoffplein 1, 6162 BG Sittard

Meer belangrijke telefoonnummer zie infobord buiten bij de receptie


Bij brand en/of andere gevaarlijke situaties

z.s.m. Ruud en/of Ina alarmeren. Zij zijn beide bedrijfshulpverlener. In noodsituaties dienen alle gasten zich te verzamelen voor “de Maashoeve”, Moeder Magdalenastraat 13A, langs de weg en zich te melden bij Ruud en/of Ina.

Let op !! Hinder geen dienstverlenende instanties zoals brandweer en/of ziekenwagen.


De huurovereenkomst standplaats Camping of Trekkershut kan zowel schriftelijk als mondeling worden aangegaan, beide overeenkomsten zijn bindend. Ontbindende voorwaarden: Indien de huurder niet voldoet aan de betalingsvoorwaarden van de Maashoeve V.O.F. behoudt de verhuurder zich het recht voor de reservering als niet gedaan te beschouwen, en komt de huurovereenkomst te vervallen.


Verzekering / Annulering: Wij raden u aan een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent. De Maashoeve hanteert de VeKaBo voorwaarden landrecreatie.

Deze VeKaBo voorwaarden landrecreatie kunt u nalezen op:www.maashoeve.nl

Indien er tussentijdse veranderingen en/of aanpassingen plaatsvinden dan wordt de laatste versie van de VeKaBo voorwaarden gehanteerd die op dat moment van toepassing is.


Schade en aansprakelijkheid: Tijdens de huurperiode is de huurder aansprakelijk voor de door hem, zijn medehuurders en/of zijn bezoekers veroorzaakte schade aan het gehuurde. Eventuele schade dient terstond aan de eigenaren te worden gemeld. Het verblijf en gebruik van camping, trekkershut, erf en/of terras is geheel voor eigen verantwoording. De verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van eigendom of ongevallen van gasten en/of bezoekers van gasten. De trekkershut en/of campingplaats wordt voor aankomst van de nieuwe gasten gecontroleerd. Mocht er desondanks toch iets niet in orde zijn verzoeken wij u dit meteen aan de verhuurder te melden.


HEEFT U SUGGESTIES EN/OF KLACHTEN, LAAT HET ONS WETEN !


Misschien tot ziens op de Maashoeve, U bent van harte welkom !!   Ruud en Ina Beunen

logo mcc minicampingcard
Logo Gratis Wifi, Free WiFi  op camping de Maashoeve
Logo STN, Trekkershuten, de Groene Koepel
Copyright teken

Copyright - All Rights Reserved  01-10-2019